Den Haag


Grotere kaart weergeven

1) Vanaf de Utrechtse Baan (het laatste deel van de A12 komende vanuit Utrecht): Zuid-Hollandlaan, RA Koningskade, Raamweg, LA Carel van Bylandtlaan, Carnegielaan,
LA Carnegielaan, RA Groot Hertoginnelaan, LA Kon. Emmakade, RA Sweelinckplein,
de praktijk ligt aan de overzijde nr. 62, voorzien van buxushagen en vlaggemast voor de gevel.

of 2)  Vanaf de Lozerlaan (eind van de A4): Kijkduinsestraat, Machiel Vrijenhoeklaan, Pres. Kennedylaan, RA Stadhouderslaan, RD Kon. Emmakade, RA Sweelinckplein,
de praktijk ligt aan de overzijde nr. 62, voorzien van buxushagen en vlaggemast voor de gevel.

In de directe omgeving zijn over het algemeen voldoende gratis parkeerplaatsen tot 18 uur. Parkeren in deze buurt is soms even zoeken. Houd daar rekening mee, want het kan ten koste gaan van de tijd die is uitgetrokken voor uw consult.

Vanaf 18 uur tot 24 uur is het betaald parkeren. Parkeerzone is P 2235 wanneer u Parkline gebruikt op uw smartphone. Mocht uw afspraak na 18.00 uur eindigen, dan wil ik u vragen vóóraf een parkeerkaartje te kopen. Dit kunt u vanaf 3 uur van tevoren doen. De parkeertijd gaat dan in om 18.00 uur. Rekent u voor een consult een half uur.

  • Tram 17 Wateringse Veld -> Statenkwartier, halte Groot Hertoginnelaan (haltenummer 116)
  • Tram 3 Station Laan van N.O.I. -> Loosduinen, halte Van Speijkstraat (haltenummer 1122):
  • Bus 24 Station Mariahoeve -> Kijkduin, halte Groot Hertoginnelaan (haltenummer 1114)
  • Bus 20 halte Waldeck Pyrmontkade

Fiets/bromfiets/scooter: u kunt een slot aanbrengen aan het hek aan de overkant van de straat.
U kunt uw vervoermiddel niet tegen de gevel plaatsen.

Routebeschrijving voor de donderdag in Rijswijk

De praktijk in Rijswijk is gevestigd in de Hof van Hoornwijck in de Kliniek voor Tandheelkunde. Ervaring leert dat patiënten de eerste keer nog wel eens moeten zoeken, oriënteert u zich tevoren (vlakbij ‘Drievliet’).
U meldt zich bij Caroline of Simone bij de balie en vervolgens komt u via het trappenhuis in mijn behandelkamer op de tweede etage.

Hof van Hoornwijck, Kliniek voor Tandheelkunde
Laan van Zuid Hoorn 33
2289 DC Rijswijk
Telefoon: 070-3952244
Fax: 070-3194599

Parkeren met de auto in Rijswijk

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op de Hof, 2 plaatsen voor de gevel van de praktijken 2 in het middengedeelte, voorzien van aanwijzing “kliniek voor tandheelkunde, nr 33”. In geval deze bezet zijn kunt u een pasje ontvangen aan de balie en gebruiken voor de parkeergarage tegenover de ingang van de Hof (voorzien van groene glasplaten aan de gevel). Ook kunt u (gratis) maximaal een uur parkeren in de vakken voor de parkeergarage (bij restaurant).

Handdoeken
Handdoeken hoeft u niet mee te nemen, die heeft de praktijk voor u en worden dagelijks gewassen!