Patienten vertellen

/Patienten vertellen

Pijnscheuten

Pijnscheuten in gezicht gelaat en linkerkaak Sinds 5 jr korte periodes van enkele weken van pijnaanvallen in de linkerkant van…
By |september 5th, 2015|0 Comments

Migraine

05/09/2015

Sinds mijn tiende heb ik migraine, ondertussen al 16 jaar. Gemiddeld kwamen de aanvallen 1 keer in de maand: soms wat vaker, soms wat minder vaak. Samen met verschillende artsen heb ik door de jaren heen van alles geprobeerd.

soms tot wel vier maal per week. Omdat dit mij dermate hinderde in mijn dagelijks leven nam ik contact op met mijn huisarts en schreef ik bovendien een fysiotherapeut aan: ik had immers weleens gehoord dat fysiotherapeutische behandelingen ook wel zouden kunnen helpen als behandeling voor migraine. de fysiotherapeute die ik had aangeschreven verwees mij op haar beurt door naar Meindert Van Rumpt. Deze meneer Van Rumpt was een orofaciaal fysiotherapeut Even snel googlen leerde mij dat orofaciale fysiotherapeuten gespecialiseerd zijn in de spieren en gewrichten in het hoofd, de hals en de kaak. Mijn doel van komende afspraken met hem was: terug naar de ‘normale frequentie’ migraineaanvallen.

Tijdens onze eerste afspraak maakte ik kennis met de heer Van Rumpt en zijn ‘dry needles’. Eerlijk is eerlijk: ik was redelijk sceptisch over het feit dat die naaldjes mijn migraine zouden verminderen. Aangezien ik de vele aanvallen zo ontzettend zat was wilde ik echter alles wat een eventuele slagingskans had met alle liefde proberen. Kortom: de maanden die hierop volgden werd ik onderworpen aan dry-needling behandelingen. Wat ik als prettig heb ervaren tijdens de behandelingen was dat de heer van Rumpt mij behalve behandelde, ook vertelde over zijn vakgebied. Ik kreeg steeds minder last van migraineaanvallen. Om te achterhalen of het aan de anti-epileptica kwam stopte ik daar in overleg met mijn huisarts mee.

Ondertussen heb ik al maanden geen migraine, en dat is nog nooit voorgekomen in de afgelopen 16 jaar. Aangezien ik de afgelopen maanden niet naar Lourdes ben gegaan, vermoed ik dat de behandelingen mij heeft geholpen om van mijn (hoge mate van) migraineaanvallen af te komen.

By |september 5th, 2015|0 Comments

Chronische hoofdpijnpatiënt

05/09/2015

U heeft mijn partner behandeld. Hij was een chronische hoofdpijnpatiënt
hij had zeker 15 jaar lang wisselend tussen de 60-100% van de tijd hoofdpijn.
De pijnen putten hem uit, had ’s avonds en in het weekend weinig energie. Ook sport schoot er regelmatig bij in omdat hij te pijnlijk en misselijk was. Het was zelf zo erg dat hij niet zeker wist of hij wel kinderen wilde omdat hij zich zorgen maakte of hij wel genoeg energie en aandacht zou kunnen opbrengen voor hen vanwege deze ellende

Sinds hij bij u geweest is, is alles anders. Het is werkelijk wonderbaarlijk
Hij heeft GEEN hoofdpijn. Hij verbaast zich vrijwel dagelijks over zijn energie ’s avonds en hij is vrolijker

bedankt. Als u ooit nog een slechte dag heeft en zich afvraagt waar u het allemaal voor doet, denk dan alstublieft aan ons. Het is niet overdreven om te zeggen dat u ons leven heeft veranderd.

We genieten nog dagelijks van de effecten van uw behandeling.

By |september 5th, 2015|0 Comments